print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs

De voordelen van glamping in Nederland


  vakantienieuws    voordelen glaming nederland 

De voordelen van glamping in Nederland

Vind jij het leuk om te kamperen, maar houd jij ook wel van wat luxe? Of staat het slapen op een luchtbedje jou niet zo aan? Dan is Glamping Nederland de oplossing voor jou. Glamping is een nieuwe manier van kamperen, die nog niet zo heel erg lang bekend is. Met glamping kun jij kamperen op een camping, maar hoef jij niet de luxe te missen. Het is niet nodig om eerst een tent op te zetten, deze staat al voor je klaar. Verder hoef je niet in de tent te kruipen en ongemakkelijk om te kleden, wat de tent is zo groot, dat jij je vrijuit kunt bewegen. Bij Villatent.nl huur jij zo een luxe tent en kun jij genieten van alle voordelen van kamperen en heb jij tegelijkertijd ook de luxe die je van je eigen huis gewend bent!

glamping in Nederland

Nooit meer slapen op een luchtbedje

Weet je nog van vroeger dat je iedere vakantie op de camping op een luchtbed moest slapen? Deze dingen liepen altijd leeg, waren lek en kraken veel. Slapen op de camping was hierdoor nooit zo fijn. Zeker na een lange tijd lag dit vaak niet lekker en een beetje ongemakkelijk. Door een glamping tent te huren heb jij hier nooit meer last van. Met deze luxe kampeervakantie slaap jij namelijk in een comfortabel bed. Deze bedden liggen ook niet direct op de grond, dus opstaan uit bed is ook nog eens een stuk sneller en eenvoudiger. Ben jij iemand die wat ouder is, maar kamperen nog wel erg leuk vindt? Of krijg jij pijn in je lichaam van het slapen op een luchtbedje? Dan is glamping misschien wel wat voor jou.

Tijd besparen door niet de tent op te hoeven zetten

Bij het kamperen kost het altijd aardig wat tijd om je tent op te zetten. Ben je met een heel gezin, dan duurt dit vaak nog langer, omdat je dan meerdere tenten hebt of een grote tent. Nadat je een uur bezig bent geweest met de tent zelf op te zetten, moet je ook nog eens alle luchtbedden opblazen, de tafel met stoelen neerzetten en alle andere spullen uit de auto laden. Na een lange tocht in de auto zit je hier natuurlijk niet op te wachten. Ook niet in Nederland. Als je gebruik maakt van glamping, dan is dit niet aan de orde. De tent staat al volledig klaar met alles erop en eraan. Je kunt bij wijze van direct je bed induiken.

Makkelijk eten maken

Veel glamping tenten hebben een eigen keukentje met wat pitjes. Koken op de camping wordt hierdoor erg makkelijk. Een enkel zielig pitje in het gras neerzetten en lang moeten wachten tot het eten klaar is, is met glamping niet meer aan de orde. Je kunt eenvoudig eten maken in het keukentje. Je kunt uitgebreider koken, omdat je meerdere pitjes hebt en het gaat ook sneller. Met glamping in Nederland heb je dus veel meer luxe en gemak dan bij het kamperen in een normale tent.

Populaire zoektermen

kerstvakantie kampeervakanties nomadsland nederland campings vlaanderen fietsroute voorjaarsvakantie natuurreizen fietsen in nederland campings in nederland glamping in zuid afrika zomervakantie herfstvakantie

Meer vakantienieuws


   last minute vakantiedeals
   beste romantische bestemmingen
   populaire bestemmingen wintersport
   leukste bestemmingen voor je vakantie
   hierom is tenerife het leukste canarische eiland
   reizen met een budget: hoe doe je dat?
   netflix streamen
   vakantiecheck auto
   elektrische hybridefiets
   3x op je bucketlist
   tips voor budgetvakanties
   leukste lastminutes
   top 10 accommodaties aan de piste (tirol)
   onmisbare vakantie apps
   meer vakantienieuws