Vakantie Wegwijzer Nederland - VakantieWegwijzer.com geeft een overzicht van vakanties, goedkope lastminutes, wintersportvakanties en verre reizen.  Vakantie Wegwijzer Belgie - Grootste aanbieder van vakanties, last minutes, wintersport en citytrips van Belgie!  home     landen     nieuw-zeeland
print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs

Nieuw-Zeeland - de mooiste bestemming op aarde!

Een ongerept land, met weergaloze natuur, gastvrije mensen en de Maori cultuur!


Rokende vulkanen, imposante fjorden, gletsjers, regenwouden en hooggebergtes. Een rondreis door Nieuw-Zeeland biedt het allemaal. Een vakantie naar Nieuw-Zeeland laat jou kennismaken met veelzijdige landschappen, unieke highlights en een zeer sympathieke bevolking.

Alle ingrediënten voor een actieve en avontuurlijke rondreis met veel lokal experiences. Als verre bestemming leent Nieuw-Zeeland zich er uitstekend voor om op eigen gelegenheid te ontdekken. Het huren van een camper is ideaal voor een vakantie in Nieuw-Zeeland, maar ook een rondreis per huurauto is erg populair.Op een rondreis door Nieuw-Zeeland kun je er niet omheen: outdoor and nature it is! Nergens anders op aarde kan je door zo'n schitterende natuur rondreizen dan in Nieuw-Zeeland.

Van Noord tot Zuid: Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft tal van highlights te bieden, maar waarom niet verder kijken dan dat? Plan een roadtrip door Nieuw-Zeeland en ontdek zowel de hidden gems van het Noordereiland als van het Zuidereiland. In het noordelijke Auckland bereik je langs 309 Road Coromandal Town. Een avontuurlijke rit langs machtige Kauri bomen en met een prachtig uitzicht op de Hauraki Gulf. Het Zuidereiland is een paradijs voor dierenliefhebbers. In Kaikoura vind je onder andere orka’s, dolfijnen en zeehonden. Als je geluk hebt zie je ook spelende zeehondenpups. Het meest zuidelijke puntje van Nieuw-Zeeland is Slope Point, een heerlijk ruig gebied. Voor een uitgebreide roadtrip door Nieuw-Zeeland kun je het beste minstens vier weken plannen.

nieuw-zeeland nieuw-zeeland reizenVisum NZETA voor Nieuw-Zeeland

Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Nieuw-Zeeland is het regelen van je visum. Europeanen die korter dan drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven hebben een elektronisch visum nodig (vanaf 1 oktober 2019) voor hun reis. Kijk hier voor meer informatie over het Visum Nieuw-Zeeland( NZETA).De NZETA is een nieuwe grensbeveiligingsmaatregel die door de regering van Nieuw-Zeeland op 1 oktober 2019 is ingevoerd. Kijk hier voor alle informatie over de geldigheid visum Nieuw-Zeeland( NZETA).

Populaire zoektermen

nieuw-zeeland informatie nieuw-zeeland vakantietips zuidereiland like a local nationale parken foto's nieuw-zeeland australie NZETA visum

Waar ligt Nieuw-Zeeland? Nieuw-Zeeland op de wereldkaart!