VakantieWegwijzer Stedentrips
Home     reizen     stedentrips print deze pagina  twitter vakantiewegwijs   Leuke citytrips   Uitverkoop   Zonvakanties   Thema reizen   Lastminutes   Verre reizen   Auto vakanties   Wintersport   Vliegtickets   Stedentrips   Hotels   Campings   Bungalowparken   Accommodaties   Reisorganisaties
Stedentrips

  informatie   linkoverzicht

Voordelige stedentrips

Een stedentrip is de ultieme invulling voor een paar dagen er tussen uit! Wereldsteden ontdekken, shoppen, romantisch een terrasje aan het water pakken of na bezoek aan de plaatselijke VVV de cultuur en historie van een stad opsnuiven. En dan ’s avonds, moe maar voldaan van alle indrukken, uitgebreid dineren en je culinair laten verwennen in dat toevallig ontdekte restaurantje. Om vervolgens in een luxe hotel, midden in het hart van de stad, de nacht door te brengen.Wilt u voorbereid op reis en optimaal genieten van datgene wat de stad te bieden heeft? Maak een bewuste keus uit het grote aanbod van stedenreizen. Koop of leen bij de bibliotheek een stedengids. Een stad heeft zoveel bezienswaardigheden en highlights, dat het onmogelijk is om ze allemaal in de korte tijd die u tot uw beschikking heeft, te bezoeken.

Op zoek naar een goedkope stedentrip en informatie over de stad? Hier vindt u aanbiedingen voor stedentrips en stedenreizen naar o.a. Barcelona, Londen, Parijs, Rome, Madrid, Amsterdam, Berlijn, Antwerpen, Brussel, Dublin, Praag, Kopenhagen, Wenen, New York en Venetie.

Amsterdam stedentrips | Het Venetië van het noorden! Wat heeft een stad als Amsterdam te bieden voor een citytrip? Deze Nederlandse hoofdstad kent vele gezichten en wordt bovendien getypeerd door een typisch Nederlandse, open mentaliteit die een speciale sfeer met zich meebrengt. Ieder jaar bezoeken meer dan vijf miljoen toeristen Amsterdam!

Amsterdam stedentrips - Het Venetië van het noorden! Wat heeft een stad als Amsterdam te bieden voor een citytrip? Deze Nederlandse hoofdstad kent vele gezichten en wordt bovendien getypeerd door een typisch Nederlandse, open mentaliteit die een speciale sfeer met zich meebrengt. Ieder jaar bezoeken meer dan vijf miljoen toeristen Amsterdam!Antwerpen stedentrips | Een stad dichtbij Nederland, met een van de grootste bioscopen van Europa, een eigen dierentuin, een gemoedelijk stadscentrum met veel uitgaansmogelijkheden en shops. Antwerpen is vooral een gezellige stad met vriendelijke mensen, veel vermaak en een bijna dorpskarakter.

Antwerpen stedentrips - Een stad dichtbij Nederland, met een van de grootste bioscopen van Europa, een eigen dierentuin, een gemoedelijk stadscentrum met veel uitgaansmogelijkheden en shops. Antwerpen is vooral een gezellige stad met vriendelijke mensen, veel vermaak en een bijna dorpskarakter.
Athene stedentrips | Een stad vol met overblijfselen uit de Griekse oudheid. Daarnaast kent gezelligheid geen tijd in de wijken Plaka en Monasteraki met hun kleine, autovrije straatjes met gezellige terrassen, restaurants, de echte Griekse taverna's en de talloze souvernierwinkels, kledingzaken en juweliers. Boek hier uw citytrip met hotel naar keuze in Athene.

Athene stedentrips - Een stad vol met overblijfselen uit de Griekse oudheid. Daarnaast kent gezelligheid geen tijd in de wijken Plaka en Monasteraki met hun kleine, autovrije straatjes met gezellige terrassen, restaurants, de echte Griekse taverna's en de talloze souvernierwinkels, kledingzaken en juweliers. Boek hier uw citytrip met hotel naar keuze in Athene.Stedentrips naar het zonnige Barcelona | De Catalaanse hoofdstad Barcelona is een populaire bestemming om er enkele dagen tussenuit te gaan.

Barcelona stedentrips - De Catalaanse hoofdstad Barcelona is een van de populairste stedentripbestemmingen binnen Europa: lekker weer, heerlijk eten, veel bezienswaardigheden, ontelbaar terrassen en tappasbarretjes, een beroemde voetbalclub, een eigen strand en geweldige musea's. Barcelona moet je een keer gezien hebben!Voordelige citytrips naar historisch Berlijn | Berlijn kent talloze culturele highlights, en evenzoveel clubs en cafés. Dus voor elke vorm van cultuur ben je op de juiste plaats. Hoewel het een uitgehold cliché is: Berlijn slaapt nooit!

Berlijn stedentrips - Sinds de val van de muur is Berlijn de snelst veranderende stad van Europa. Berlijn is de stad voor een hippe en historische stedentrip. Misschien wel de beste voorbeelden daarvan zijn de Stadsstranden in de zomer. Een aantal vind je voor de overblijfselen van de Berlijnse Muur én aan de rivier de Spree. Je relaxt met een cocktail in je hand tegen een achtergrond van een kleine 30 jaar geschiedenis!


Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

Bern stedentrips | Er is nauwelijks een andere stad die haar historische trekken zo bewaard heeft als Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De oude binnenstad van Bern staat op de lijst van de UNESCO-wereldcultuurgoederen en heeft met 6 kilometer arcades, de zogenaamde gaanderijen, een van de langste tegen het weer beschermde winkelpromenades van Europa.

Bern stedentrips - Bern is de hoofdstad van Zwitserland, gelegen aan de rivier de Aare. Rond 1200 schoot hertog Berthold von Zähringen een beer dood en daar komt de naam Bern vandaan. Bern is ruim 3 maal zo klein als Zurich en ligt op zo'n 500 meter hoogte. Vooral de fonteinen van Bern zijn zeer bezienswaardig. De oude binnenstad van Bern staat op de wereld-erfgoedlijst van de Unesco.


Boedapest stedentrips | Nadat het communistische systeem was opgeheven is er gigantisch gebouwd. Luxe hotels, winkelcentra, restaurants, bars en clubs kwamen in opkomst en de combinatie van deze moderne faciliteiten en historische schatten maakt van De invloed van Boedapest op Hongarije is ongelooflijk.

Boedapest stedentrips - Boedapest, ook wel de "Parel van de Donau" genoemd, bezit een rijke historie en prachtige bezienswaardigheden. Denk aan de Matthiaskerk, de Magdolnatoren en het Vissersbastion. De Donau verdeelt Boedapest in twee steden, namelijk Boeda en Pest. Wij heten u van harte welkom in de wondere wereld van Boedapest!Bremen stedentrips! Bremen, de stad met de vele gezichten. Innovatieve projecten wijzen de weg naar de toekomst. Bremen, het kloppende hart in het noordwesten van Duitsland, heeft vele gezichten. Een grote stad met alle facetten, geschiedenis, hightech, wetenschap en ruimtevaart verenigen zich tot een nieuw, innovatief totaalbeeld.

Bremen stedentrips - Bremen, de stad met de vele gezichten. Innovatieve projecten wijzen de weg naar de toekomst. Bremen, het kloppende hart in het noordwesten van Duitsland, heeft vele gezichten. Een grote stad met alle facetten, geschiedenis, hightech, sport, wetenschap en ruimtevaart verenigen zich tot een nieuw, innovatief totaalbeeld. Bremen, de stad van de toekomst!


Brugge stedentrips | Brugge is niet zomaar onder één noemer te brengen. Door haar indrukwekkend kunsthistorisch en cultureel patrimonium verwierf het Europese faam als kunststad en toeristisch centrum.

Brugge stedentrips - Maak kennis met Brugge, oftewel "het Venetië van België" en ontdek haar schitterende grachten en historische gildenhuizen. Geniet van de bourgondische sfeer en struin op uw gemak langs de talloze leuke winkeltjes en cafe's! Met een Belgisch pintje en een goede maaltijd... even lekker helemaal weg! Op naar deze prachtige stad!Brussel stedentrips | De Brussel stedenreizen brengen u naar één van de mooiste steden van Europa. Geniet van de monumentale panden en vele musea. Maar natuurlijk kan een bezoek aan Manneken Pis niet ontbreken. Ontdek de hoofdstad van Europa met de Brussel stedenreizen.

Brussel stedentrips - Geniet van de mooie stad Brussel met een stedenreis. Laat u overweldigen door de prachtige oude kerken of geniet van de vele musea en bezienswaardigheden. Als u liever gaat shoppen, dan kunt u in de vele trendy winkels van Brussel terecht. Voor iedereen is er wat te beleven dankzij een Brussel stedenreis via VakantieWegwijzer.com!

Cannes stedentrips | Alles kan in Cannes! Deze kustplaats aan de chique, Franse Cote d'Azur ligt op 30 minuten rijden van het vliegveld in Nice. Ooit was dit een schattig en onbelangrijk vissersdorpje, maar toen een Britse Lord Henry Brougham in 1834 verliefd werd op dit plaatsje, en er een huis liet bouwen, volgde de Britse aristocraten hem al snel.

Cannes stedentrips - Alles kan in Cannes! Deze kustplaats aan de chique, Franse Cote d'Azur ligt op 30 minuten rijden van het vliegveld in Nice. Ooit was dit een schattig en onbelangrijk vissersdorpje, maar toen een Britse Lord Henry Brougham in 1834 verliefd werd op dit plaatsje, en er een huis liet bouwen, volgde de Britse aristocraten hem al snel.Dublin stedentrips | Dublin wordt wel de City of Living Culture genoemd. De Ierse hoofdstad die doorsneden wordt door de rivier de Liffey wordt steeds populairder voor een korte stedentrip en dat is niet verwonderlijk. Dublin is gemoedelijk, heeft mooie oude kastelen en kathedralen en is een verrassend groene stad.

Dublin stedentrips - Dublin wordt wel de City of Living Culture genoemd. De Ierse hoofdstad die doorsneden wordt door de rivier de Liffey wordt steeds populairder voor een korte stedentrip en dat is niet verwonderlijk. Dublin is gemoedelijk, heeft mooie oude kastelen en kathedralen en is een verrassend groene stad. Het veelzijdige Dublin is van alle markten thuis!Dusseldorf stedentrips | Voor het maken van een stedentrip is Düsseldorf al vele jaren een populaire bestemming en dat is niet voor niets! Düsseldorf, al jaren een belangrijke internationale handelsstad, is een moderne metropool, een stad die bruist van leven en activiteit.

Dusseldorf stedentrips - Voor het maken van een stedentrip is Düsseldorf al vele jaren een populaire bestemming en dat is niet voor niets! Düsseldorf, al jaren een belangrijke internationale handelsstad, is een moderne metropool, een stad die bruist van leven en activiteit. Düsseldorf is toonaangevend op vlak van mode en een waar shoppingparadijs met de Königsallee als kers op de taart.


Florence stedentrips | Dé belangrijkste Art City van Italië, Florence ...je raakt er niet uitgekeken!

Florence stedentrips - Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste Art City van Italië! Florence is de stad van Michelangelo, van Leonardi da Vinci en van kunstenaars als Botticelli en Dante. Florence, bij uitstek geschikt voor het spotten van bezienswaardigheden. Kom naar het hart van Toscane, kom naar het hart van de Italiaanse cultuur...kom naar Florence! Florence ...je raakt er niet uitgekeken!


Gent stedentrips | Gent heeft een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. De gemoedelijke sfeer en een groot aanbod aan zeer bijzondere hotels biedt de bezoeker van de stad Gent een aangenaam verblijf.

Gent stedentrips - Gent heeft een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Naast twee middeleeuwse burchten, vele musea, en vijf abdijen, treft men er tientallen kerken en historische gebouwen aan. Geen enkele andere stad in België heeft zoveel beschermde monumenten. Gent is dan ook een zeer geschikte plaats voor een weekendje weg.Glasgow stedentrips | Sinds Glasgow in 1990 culturele hoofdstad was, kenmerkt de stad zich thans als een combinatie van cultuur, stad van de schone kunsten en de spreekwoordelijke Schotse gastvrijheid. ?s Avonds kunt u zich ontspannen in een van de vele pubs, restaurants of andere uitgaansmogelijkheden. Geniet van de Schotse gastvrijheid!

Glasgow stedentrips - Sinds Glasgow in 1990 culturele hoofdstad was, kenmerkt de stad zich thans als een combinatie van cultuur, stad van de schone kunsten en de spreekwoordelijke Schotse gastvrijheid. ?s Avonds kunt u zich ontspannen in een van de vele pubs, restaurants of andere uitgaansmogelijkheden. Geniet van de Schotse gastvrijheid!Helsinki stedentrips | De aantrekkelijke Finse hoofdstad staat bekend om zijn design, brede aanbod aan winkels en vele uitstekende restaurants. Het is dan ook niet gek dat Helsinki steeds meer bezoekers trekt want deze stad is een perfecte keuze voor een weekend weg!

Helsinki stedentrips - De aantrekkelijke Finse hoofdstad staat bekend om zijn design, brede aanbod aan winkels en vele uitstekende restaurants. Deze stad is een perfecte keuze voor een weekend weg! Lekker eten in een gezellig restaurant, musea bezoeken, heerlijk winkelen en de frisse zeelucht opsnuiven, het kan allemaal tijdens een stedentrip naar Helsinki!


Istanbul stedentrips | Wie naar Istanbul reist, komt in aanraking met meer dan tweeduizend jaar geschiedenis en een verleden dat sterk tot de verbeelding spreekt. Meer dan 120 keizers en sultans regeerden hier en de meesten van hen bouwden naar hartelust om de stad verder te verfraaien.

Istanbul stedentrips - Wie naar Istanbul reist, komt in aanraking met meer dan tweeduizend jaar geschiedenis en een verleden dat sterk tot de verbeelding spreekt. Meer dan 120 keizers en sultans regeerden hier en de meesten van hen bouwden naar hartelust om de stad verder te verfraaien. Een ideale stad voor een weekendje weg of een langere vakantie.Keulen stedentrips | Keulen is op cultureel vlak een van de interessantste steden van Duitsland. Het heeft twee museums die in hun soort genomen tot de belangrijkste van Europa behoren. Voor Nederland en Belgie is Keulen een zeer goede plaats voor een weekendje weg. Het heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur en heeft veel bezienswaardigheden!

Keulen stedentrips - Keulen is op cultureel vlak een van de interessantste steden van Duitsland. Het heeft twee museums die in hun soort genomen tot de belangrijkste van Europa behoren. Voor Nederland en Belgie is Keulen een zeer goede plaats voor een weekendje weg. Het heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur en heeft veel bezienswaardigheden.Kopenhagen stedentrips | Wonderful, wonderful Copenhagen, zo klonk eens het nummer uit de radio. De stad is ook oprecht prachtig met de typische Scandinavische architectuur. Kopenhagen is compact, dat betekend dat je alles makkelijk kun bezoeken, perfect voor stedentrips dus. Te voet of met één van de honderden gratis fietsen.

Kopenhagen stedentrips - Wonderful, wonderful Copenhagen, zo klonk eens het nummer uit de radio. De stad is ook oprecht prachtig met de typische Scandinavische architectuur. Kopenhagen is compact, dat betekend dat je alles makkelijk kun bezoeken, perfect voor stedentrips dus. Te voet of met één van de honderden gratis fietsen.


Lissabon stedentrips | Lissabon, de melange van geschiedenis en het moderne, van kleine stad en metropolis, van historie en gloednieuw is onweerstaanbaar. Voeg daaraan toe: het uitstekende shoppen, het late maar intensieve nachtleven en Europa's beste visrestaurants en u hebt de stad in een notendop. Lissabon, een verborgen parel onder de stedentrips!

Lissabon stedentrips - Lissabon, de melange van geschiedenis en het moderne, van kleine stad en metropolis, van historie en gloednieuw is onweerstaanbaar. Voeg daaraan toe: het uitstekende shoppen, het late maar intensieve nachtleven en Europa's beste visrestaurants en u hebt de stad in een notendop. Lissabon, een verborgen parel onder de stedentrips!


Londen stedentrips | Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en een echte wereldstad. De stad aan de Thames spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. Van Little Venice over Camden Town tot Notting Hill, elke buurt ademt een andere sfeer uit. Of je er nu voor de eerst keer komt of voor de tiende keer, er vallen steeds weer nieuwe dingen te ontdekken!

Londen stedentrips - Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en een echte wereldstad. De stad aan de Thames spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. Van Little Venice over Camden Town tot Notting Hill, elke buurt ademt een andere sfeer uit. Of je er nu voor de eerst keer komt of voor de tiende keer, er vallen steeds weer nieuwe dingen te ontdekken!Madrid stedentrips | Madrid is de hoofdstad van Spanje. Zoals u van een grote Spaanse stad mag verwachten, kunt u zich hier in alle opzichten prima vermaken; u kunt er op cultureel gebied veel bekijken maar u kunt ook heerlijk genieten van een hapje en een drankje in één van de duizenden (tapas-)bars of restaurants.

Madrid stedentrips - Madrid is de hoofdstad van Spanje. Zoals u van een grote Spaanse stad mag verwachten, kunt u zich hier in alle opzichten prima vermaken; u kunt er op cultureel gebied veel bekijken maar u kunt ook heerlijk genieten van een hapje en een drankje in één van de duizenden (tapas-)bars of restaurants. Stedentrips Madrid al vanaf 299,- EUR voor 4dgn!Manchester stedentrips | Manchester biedt veel meer dan alleen zijn fantastische voetbalclub. Voor een verbluffend overzicht van het herboren Manchester, trekt u naar de glazen pracht van stadmuseum Urbis, in het nieuwe Millennium Quarter. De volgende aanrader is het volledig opgeknapte gebied aan de waterkant van The Quays, met haar fraaie hotels, winkels en restaurants.

Manchester stedentrips - Manchester biedt veel meer dan alleen zijn fantastische voetbalclub. Voor een verbluffend overzicht van het herboren Manchester, trekt u naar de glazen pracht van stadmuseum Urbis, in het nieuwe Millennium Quarter. De volgende aanrader is het volledig opgeknapte gebied aan de waterkant van The Quays, met haar fraaie hotels, winkels en restaurants.


Milaan stedentrips | Milaan heeft internationale allure en reputatie als het gaat om moderne kunst, mode en architectuur. Een bezoek aan Milaan is pas echt compleet als je door de Via Monte Napoleone, de Via della Spiga en de tussenliggende straatjes hebt gelopen. In deze straten zijn de winkels gevestigd van de bekendste ontwerpers.

Milaan stedentrips - Milaan heeft internationale allure en reputatie als het gaat om moderne kunst, mode en (vernieuwende) architectuur. Een bezoek aan Milaan is pas echt compleet als je door de Via Monte Napoleone, de Via della Spiga en de tussenliggende straatjes hebt gelopen. In deze straten zijn de winkels gevestigd van enkele wereldberoemde ontwerpers.

Moskou stedentrips | Moskou spreekt tot de verbeelding. Kom je voor de eerste keer in de Russische hoofdstad, die tien miljoen inwoners telt, dan zal je eerste indruk er één zijn van brede straten met stenen blokken. De duistere Sovjetgebouwen doen voor de westerse toerist waarschijnlijk bevreemdend aan. Toch schuilt er achter deze stad meer dan je zult vermoeden. Moskou is zo groot dat je er gerust langere tijd kunt vertoeven, zonder je te vervelen. Er is gewoon teveel te zien!

Moskou stedentrips - Moskou spreekt tot de verbeelding. Kom je voor de eerste keer in de Russische hoofdstad dan zal je eerste indruk er één zijn van brede straten met stenen blokken. De duistere Sovjetgebouwen doen voor de westerse toerist waarschijnlijk bevreemdend aan. Toch schuilt er achter deze stad meer dan je zult vermoeden. Moskou is zo groot dat je er gerust langere tijd kunt vertoeven, zonder je te vervelen. Er is gewoon teveel te zien!

Napels stedentrips | Wanneer u van boten houdt, kunt u het beste naar Napels gaan. Dit is een zeer bruisende havenstad met prachtige paleizen en kerken maar ook armoedige volkswijken. Ook vind je in de stad het Muzeo Nazionale, hier bevinden zich vele opgravingen uit de Pompeï. Pompeï en Herculaneum zijn twee steden die onder een 5 meter dikke lavalaag zijn gekomen nadat in 79 na Christus de Vesuvius uitbarstte.

Napels stedentrips - Wanneer u van boten houdt, kunt u het beste naar Napels gaan. Dit is een zeer bruisende havenstad met prachtige paleizen en kerken maar ook armoedige volkswijken. Ook vind je in de stad het Muzeo Nazionale, hier bevinden zich vele opgravingen uit de Pompeï. Pompeï en Herculaneum zijn twee steden die onder een 5 meter dikke lavalaag zijn gekomen nadat in 79 na Christus de Vesuvius uitbarstte.

New york stedentrips | New York vormt een centrum van internationale handel, politiek, communicatie, muziek, mode en cultuur. Met een ongekende hoeveelheid aan hoogstaande musea, galerieën, podia, media, internationale corporaties en groothandels geldt New York City, naast Londen, Parijs en Tokio, als een van de belangrijkste vier wereldsteden. New York, the city that never sleep!

New york stedentrips - New York vormt een centrum van internationale handel, politiek, communicatie, muziek, mode en cultuur. Met een ongekende hoeveelheid aan hoogstaande musea, galerieën, podia, media, internationale corporaties en groothandels geldt New York City, naast Londen, Parijs en Tokio, als een van de belangrijkste vier wereldsteden. New York, the city that never sleep!


Oslo stedentrips | Fjorden, mooie natuur en een levendige stad. Dat is het gebied Oslo bij uitstek. In cultureel-historisch opzicht is de hoofdstad van Noorwegen en het omliggende gebied erg belangrijk. Men vindt hier dan ook verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder het achttiende-eeuwse Slottet (het koninklijk paleis). Combineer natuur en cultuur met een stedentrip naar Oslo!

Oslo stedentrips - Fjorden, mooie natuur en een levendige stad. Dat is het gebied Oslo bij uitstek. In cultureel-historisch opzicht is de hoofdstad van Noorwegen en het omliggende gebied erg belangrijk. Men vindt hier dan ook verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder het achttiende-eeuwse Slottet (het koninklijk paleis). Combineer natuur en cultuur met een stedentrip naar Oslo!


Parijs stedentrips | Het eeuwige Parijs, het swingende Parijs, het Parijs waar u kennis mee moet maken of wat u opnieuw moet ontdekken! Al eeuwenlang zijn alle bezoekers in de ban van de magie van Parijs en ook u zult genieten van uw bezoek aan de lichtstad. Parijs is niet alleen een prestigieuze historische stad waar vaak feestgevierd wordt, maar ook de hoofdstad van de creatie!

Parijs stedentrips - Het eeuwige Parijs, het swingende Parijs, het Parijs waar u kennis mee moet maken of wat u opnieuw moet ontdekken! Al eeuwenlang zijn alle bezoekers in de ban van de magie van Parijs en ook u zult genieten van uw bezoek aan de lichtstad. Parijs is niet alleen een prestigieuze historische stad waar vaak feestgevierd wordt, maar ook de hoofdstad van de creatie!
Praag stedentrips | Bezoek eens de Gouden stad Praag! Deze sfeervolle schatkamer van Europa is gelegen aan de rivier de Moldau en biedt een onvergetelijk schone aanblik. Het is de plaats waar verschillende culturen hun oorsprong hebben. Daardoor heeft deze veelzijdige stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden en is het één van de mooiste en oudste steden van de wereld.

Praag stedentrips - Bezoek eens de Gouden stad Praag! Deze sfeervolle schatkamer van Europa is gelegen aan de rivier de Moldau en biedt een onvergetelijk schone aanblik. Het is de plaats waar verschillende culturen hun oorsprong hebben. Daardoor heeft deze veelzijdige stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden en is het één van de mooiste en oudste steden van de wereld.


Rome stedentrips | Rome heeft vooral op cultureel gebied veel te bieden! En natuurlijk zijn er de talrijke restaurantjes waar u van de bekende en overheerlijke Italiaanse keuken kunt genieten. De oudheid, het heerlijke Zuid-Europese klimaat, de overheerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden vormen samen de perfecte ingrediënten voor een heerlijke citytrip naar Rome!

Rome stedentrips - Rome heeft vooral op cultureel gebied veel te bieden! En natuurlijk zijn er de talrijke restaurantjes waar u van de bekende en overheerlijke Italiaanse keuken kunt genieten. De oudheid, het heerlijke Zuid-Europese klimaat, de overheerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden vormen samen de perfecte ingrediënten voor een heerlijke citytrip naar Rome!


Stockholm stedentrips | Stockholm - het Venetië van het noorden! Niet voor niets wordt Stockholm zo genoemd. Stockholm is namelijk gebouwd op 14 eilanden, die door fraaie bruggen met elkaar verbonden zijn. In de stad vindt U tevens vele mooie parken. Het water is door de gehele stad zo schoon dat de vissen zelfs midden in de stad zwemmen.

Stockholm stedentrips - Stockholm - het Venetië van het noorden! Niet voor niets wordt Stockholm zo genoemd. Stockholm is namelijk gebouwd op 14 eilanden, die door fraaie bruggen met elkaar verbonden zijn. In de stad vindt U tevens vele mooie parken. Het water is door de gehele stad zo schoon dat de vissen zelfs midden in de stad zwemmen.Venetie stedentrips | Wie heeft er nog niet gehoord van Venetië, de stad in het water, de stad zonder wielen? De romantische stad bij uitstek, gebouwd op 120 eilandjes, en verbonden door 150 kanaaltjes, fascineert al eeuwenlang. Verlaat de toeristen op het San Marcoplein en de Rialtobrug en ontdek het labyrint van kleine stadsdelen.

Venetie stedentrips - Wie heeft er nog niet gehoord van Venetië, de stad in het water, de stad zonder wielen? De romantische stad bij uitstek, gebouwd op 120 eilandjes, en verbonden door 150 kanaaltjes, fascineert al eeuwenlang. Verlaat de toeristen op het San Marcoplein en de Rialtobrug en ontdek het labyrint van kleine stadsdelen.Wenen stedentrips | Zonder twijfel is Wenen een van de meest interessante hoofdsteden van de wereld. Weinig steden kunnen bogen op zoveel bezienswaardigheden, die zo overzichtelijk zijn gerangschikt als in Wenen. Wenen als stad van romantiek en nostalgie: De goede oude tijd van het Habsburgse Keizerrijk is al lang voorbij, maar Wenen heeft het imago ervan weten te behouden!

Wenen stedentrips - Zonder twijfel is Wenen een van de meest interessante hoofdsteden van de wereld. Weinig steden kunnen bogen op zoveel bezienswaardigheden, die zo overzichtelijk zijn gerangschikt als in Wenen. Wenen als stad van romantiek en nostalgie: De goede oude tijd van het Habsburgse Keizerrijk is al lang voorbij, maar Wenen heeft het imago ervan weten te behouden!


Zurich stedentrips | De stad van het goud. Het onderkomen van de Zwitserse banken. Een zakencentrum. Het zijn allemaal kwalificaties die van toepassing zijn op Zürich, de grootste stad van Zwitserland. Wat veel mensen niet weten, is dat de stad meer te bieden heeft. Zoals topmusea, (exclusieve) winkels en een geweldig nachtleven. Kortom, het is een prima bestemming voor een citytrip!

Zurich stedentrips - De stad van het goud. Het onderkomen van de Zwitserse banken. Een zakencentrum. Het zijn allemaal kwalificaties die van toepassing zijn op Zürich, de grootste stad van Zwitserland. Wat veel mensen niet weten, is dat de stad meer te bieden heeft. Zoals topmusea, (exclusieve) winkels en een geweldig nachtleven. Kortom, het is een prima bestemming voor een citytrip.
   Online stedentrips   Aanbiedingen   Vakantietips   Accommodaties   Reizen A-Z   Sportreizen


   Landen   Steden


Quick links: all inclusives - autoverhuur - brochures - bungalows - campings - disneyland - fietsvakantie - hotels - huwelijksreizen - kerstvakanties - lastminutes - marathonreizen - paardrijvakanties - reisorganisaties - stedentrips - verre reizen - vliegtickets - wintersport - zeilvakanties - zonvakanties  Landen: argentinie - aruba - australie - belgie - bonaire - brazilie - bulgarije - canada - china - cuba - curacao - cyprus - denemarken - dominicaanse republiek - dubai - duitsland - egypte - engeland - finland - frankrijk - griekenland - hongarije - ierland - ijsland - india - indonesie - italie - kroatie - maleisie - marokko - mexico - nederland - nieuw-zeeland - noorwegen - oostenrijk - polen - portugal - schotland - spanje - thailand - tsjechie - turkije - usa - zuid-afrika - zwitserland   Steden: amsterdam - antwerpen - athene - bangkok - barcelona- berlijn - brussel - dublin - florence - glasgow - helsinki - istanbul - kopenhagen - kuala lumpur - las vegas - lissabon - londen - madrid - manchester - milaan - moskou - new york - oslo - parijs - praag - rome - stockholm - sydney - venetie - wenen  Websites van Travelto: boekhotel.nl - reishonger.nl - skivakanties-frankrijk - skivakanties-italie - skivakanties-oostenrijk - skivakanties-tsjechie - skivakanties-zwitserland - boekhotel.be - hotstart.be
Help: sitemap - foute info op site? - link toevoegen? - ideeen of tips?   Contact: email ons 

Info: over ons - in de pers - sitemap - contact - adverteren  
Service: link toevoegen - partner worden - linkservice (uniek in Nederland!)
Copyright © 2008 - 2021 Travelto - termen en condities - home

This website is powered by: Expedia is 's werelds grootste online reisbureau en aanbieder van hotelkamers. Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Op Ebookers.nl kan je zelf een stukje vakantie boeken of combineren en zelf samenstellen: goedkope vliegtickets kan je bij verschillende airlines op prijs vergelijken en boeken, een auto huren doe je bij de meest gerenommeerde bedrijven aan de beste prijs! FOX Vakanties ......dé verre reizen touroperator! Budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Een Husk Wintersport boek je al vanaf 59 euro inclusief busreis, accommodatie en skipas! Accorhotels.com, Europees marktleider in de hotellerie, met meer dan 4.000 hotels in 90 landen. Hotels voor iedereen; particulieren en zakelijk, vergaderingen en evenementen. D-reizen.nl - Dezelfde reis voor de laagste prijs Kras biedt stedentrips, vliegtickets en goedkope zonvakanties CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen.