print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs

5 ideeën voor een vrijgezellenfeest op een vakantiepark


  vakantienieuws    5 tips voor een vrijgezellenfeest op een vakantiepark 

5 tips voor een vrijgezellenfeest op een vakantiepark

Hoezo één vrijgezellenfeest als je er een vrijgezellenweekend van kan maken? Stapt je vriend of vriendin binnenkort in het huwelijksbootje en wil je er iets leuks en origineels van maken om nooit te vergeten? Ga dan in plaats van die doorsnee stripper voor een vrijgezellenfeest tijdens een lang weekend op een vakantiepark.

Hoe ver en hoe groots jij dit feest gaat maken, bepaal je zelf. Het enige wat je moet bedenken wanneer je voor een feest op een park gaat, is hoeveel mensen aanwezig zullen zijn. Boek een groepsaccommodatie en vul het huis met gezelligheid.Populaire zoektermen

nieuws ardennen vakantiehuis jongeren weekendje weg bungalows

Vrijgezellenweekend

Nu je hebt bedacht wie er komen en waar jullie heen gaan, is het tijd voor de vulling van het programma. Een aantal ideeën om het weekend nóg leuker te maken:

1. Bij het strand!

Een vrijgezellenfeest op een vakantiepark vlakbij het strand kan een hele leuke tijd verzorgen. Met de groep 's avonds over het strand lopen, een kampvuurtje maken en een drankje erbij.

Vrijgezellenweekend strand

2. Bier en wijn

In het huis jullie eigen bier- of wijnproeverij organiseren. Grote vakantiehuizen hebben vaak enorme tafels voor het ontbijt of diner, maar deze kan natuurlijk voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

3. Persoonlijke pubquiz!

Hoe leuk: met z'n allen in de vakantiewoning, drankje erbij en persoonlijke vragen over de bruid of bruidegom beantwoorden. Zal de beste vriend of vriendin winnen, of wordt het een spannende strijd?

4. Privé zwembad bij het huis

Kies voor een echte poolparty. Het enige wat op de uitnodiging hoeft te staan is 'neem je zwemkleding mee' en je hebt alles wat je nodig hebt. Zouden ze raden wat voor feest het wordt?

Prive zwembad bij het huis

5. Accommodatie met bar

Naar de kroeg is natuurlijk leuk, maar wat als je de kroeg naar jezelf haalt.. tijd voor een feestje toch? Maak er een privé feest van!

Een vrijgezellenfeest op een vakantiepark

Je eigen invulling, en de persoonlijke touch voor de bruid of bruidegom is natuurlijk het áller belangrijkste. Je vrijgezellenfeest, groot of klein, moet er eentje worden om nooit te vergeten. Of je het feest nou regelt voor je beste vriend(in), je broer of zus of misschien zelfs voor jezelf: wat jullie ook gaan doen, laat het onvergetelijk zijn.

Met deze 5 inspiratiepunten hebben we je hopelijk een beetje op weg geholpen. Heb jij al een leuk idee? Geniet en maak er iets van voor in de boeken!

Meer vakantienieuws


   leukste bestemmingen voor je vakantie
   hierom is tenerife het leukste canarische eiland
   reizen met een budget: hoe doe je dat?
   5x gratis in vegas
   netflix streamen
   vakantiecheck auto
   elektrische hybridefiets
   3x op je bucketlist
   tips voor budgetvakanties
   leukste lastminutes
   top 10 accommodaties aan de piste (tirol)
   onmisbare vakantie apps
   meer vakantienieuws