VakantieWegwijzer Vakanties, lastminutes, wintersport en stedentrips.
Home     reizen     verre reizen     azie print deze pagina  twitter vakantiewegwijs
   Verre reizen   Hotels   Vliegtickets   Uitverkoop   Zonvakanties   Thema reizen   Lastminutes   Verre reizen   Auto vakanties   Wintersport   Vliegtickets   Stedentrips   Hotels   Campings   Bungalowparken   Accommodaties   Reisorganisaties


   Advertentie

Verre reizen Azie

  verre reizen   afrika   antarctica   australie   azie   noord-amerika   zuid-amerika   foto's   linkoverzicht


Groeps- en individuele reizen naar AzieVakantieWegwijzer.com heeft voor u avontuurlijke verre reizen naar bijzondere bestemmingen geselecteerd. Verre reizen naar de mooiste verre bestemmingen, waaronder Australie, Nieuw-Zeeland, Amerika, Afrika, Canada en Azie.

Op deze pagina vindt u meer informatie over verre reizen naar Azie.


Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië. Dit is een foto van de hoofdstad Singapore vanaf Sentosa, Shenton Way.


Verre reizen naar Azie
Azie kent vele schitterende vakantiebestemmingen, als volledige vakantie of zelfs als tussenstop op weg naar Australie of Nieuw-Zeeland. Bijvoorbeeld China, met de indrukwekkende Muur, de Verboden Stad en het Terracotta Leger. Of het boeddhistische Tibet met zijn prachtige kloosters, de Drie Kloven op de Yangtze rivier of de kalkstenen rotspunten rondom Guilin? Of Thailand, een van de topbestemmingen onder de backpackers, het land van de lach, het land van de prachtige boeddhistische cultuur, het land van de tempels en de prachtige blauwe stranden, het land van het heerlijk Thais eten, het land dat veilig is om alleen doorheen te reizen en natuurlijk het land dat vele malen goedkoper is dan menig ander land in de wereld.

Wij wensen u veel lees- en reisplezier!


Chinese Muur Longtail boat in Krabi, ThailandIn het algemeen kun je zeggen dat je in veel landen in Azie dagelijks goedkoper uit bent dan in Australie of Noord-Amerika. Met 20 euro per dag moet je het al prima kunnen redden tijdens je reis door dit magische continent.

Backpacken in Azie
Azie is misschien wel het meest populaire continent onder backpackers die goedkoop willen reizen. Je kunt er gemakkelijk rondreizen, heerlijk eten en je ontmoet er heel wat mensen. Combineer jungle trekkings met relaxen op het strand, zoek de drukte op in de grote steden of zonder je af op een romantisch eiland. Plan hoe je wilt rondreizen, bepaal je budget en boek een goedkoop vliegticket.
    meer backpacken

Rondreizen door Azie
Wil je zelf alles gaan doen of wil je met een groepsreis alles gaan verkennen? Er zitten aan beide vormen natuurlijk voordelen en nadelen. Alles zelf doen is misschien spannender en je bent vrijer, maar het rondreizen door Azie in een groep biedt je de mogelijkheid om op plekken te komen waar je zelf niet snel zult komen. Ook zie je meer in een korte tijd, omdat de gidsen precies weten waar en wanneer je op de mooiste plekken moet zijn.

Een van de beste manier om door Azie rond te reizen, is per trein. Door Azie reizen met de trein is iets dat veel mensen nog moeten ontdekken bij het plannen van hun reis. Velen zien en beseffen het pas als ze in het land zelf zijn. Eén van de treinreizen die natuurlijk heel bekend is, is de Trans-Siberië of Trans-Mongolië Express. Deze mooie reis neemt je per trein mee van Rusland tot aan China en vice versa.
    meer trans mongolie express

Vliegtickets naar Azie
Vliegtickets naar en binnen Azie zijn vaak erg goedkoop. Wanneer je een land in Azie wilt bezoeken, ben je waarschijnlijk van plan om een retourtje te boeken naar de luchthaven van dat land. Dat is misschien wel de makkelijkste en meest directe manier. Maar ga je rondreizen door meer dan één land, dan wil je in veel gevallen niet weer helemaal terug willen naar de plek waar je begon. Het is daarom ook mogelijk een combinatieticket te boeken, waarbij je bijvoorbeeld vliegt op Bangkok en weer terug vanaf Hong Kong. Pin je ook niet vast op bestemmingen waar je op moet vliegen. Binnen Azie vlieg je namelijk heel erg goedkoop met Air Asia tussen allerlei bestemmingen, waarmee je dus veel meer mogelijkheden hebt om tussen landen te reizen.

Reisvoorbereiding Azië
Check minimaal zes weken voor vertrek welke inentingen je nodig hebt en controleer het actuele reisadvies voor jouw bestemming. Houd rekening met de plaatselijke cultuur en andere normen en waarden.
   meer voorbereiding azië
Groepsreizen
15-daagse groepsreis China

15-daagse groepsreis China
Ontdek de tegenstellingen van China in de winter; reis van een sprookjesachtig wit besneeuwd Beijing tot aan tropische stranden in op Hainan Eiland. Geniet van paleizen en tempels in de hoofdstad Beijing en maak een wandeling over de Chinese Muur.
 meer informatie


14-daagse groepsreis Costa Rica

14-daagse groepsreis Costa Rica
Costa Rica is het land van tropische regen- en nevelwouden met een uitbundige flora en fauna. Geniet van de vele soorten toekans en brulapen, maak prachtige wandelingen over hangbruggen, ga tokkelen door het regenwoud, en maak eens een paardrijdtocht. Na al deze indrukwekkende dagen, is er tijd om te genieten van het heerlijke strand van Samara.
 meer informatieIndividuele reizen
19-daagse Fly Drive USA The Big Apple & The Wild West

Fly Drive The Big Apple & The Wild West
19-daagse individuele rondreis incl. huurauto met o.a. New York, San Francisco, Las Vegas, Death Valley en Grand Canyon. Dit betekent dat u maarliefst vijf van de veelzijdige staten met bruisende steden, adembenemende natuurparken en vele historie gaat bezoeken.
 meer informatie


10-daagse combinatiereis City & Beach Maleisie

Combinatiereis City & Beach Maleisie
3 dagen Kuala Lumpur en 4 dagen strand! Een bezoek aan Maleisie is niet compleet zonder de aantrekkelijke hoofdstad Kuala Lumpur te verkennen. Maar ook het levendige eiland Penang, het rustige Pangkor of de onbekende tropische eilandjes langs de oostkust kunnen tijdens een rondreis bezocht worden.
 meer informatie

Zuid Afrika: de Wereld in één Land! Reizen door Zuid Afrika is een groot avontuur, zeker als je het op je eigen individuele manier ontdekt.

Zuid-Afrika
Stel je eigen reis samen naar het Krugerpark, Swaziland, de Drakensberg, langs de bekende Tuinroute, en kom oog in oog te staan met leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels of luipaarden. Je slaapt in aparte, typisch Zuid Afrikaanse accommodaties.
 meer informatieReizen op maat
Reizen door Thailand, uw privé-reis op maat

Thailand, uw privé-reis op maat
Het Thaise landschap is heel divers. Het noorden is bergachtig, in het centrale laagland zijn veel rivieren en nationale parken. De hoofdstad Bangkok ligt langs de oevers van de Chao Phraya. Het zuiden van Thailand is een smal schiereiland met lange zandstranden en talrijke bounty-eilanden.
 meer informatie


Privéreizen in Oostelijk Australie

Privéreizen in Oostelijk Australie
In New South Wales is Sydney de belangrijkste aanvlieghaven en ongetwijfeld een van de mooiste en gezelligste steden ter wereld. In Queensland, de ‘Sunshine State’ van Australie, vindt u de dieprode Outback, het weelderig groene regenwoud, het gouden zand en het blauw van het glinsterende Great Barrier Reef en veel eilanden voor de kust.
 meer informatie
Actueel aanbod verre reizen

Hieronder treft u een overzicht van de beste Nederlandse aanbieders van verre reizen aan:

Baobab Reizen organiseert actieve en avontuurlijke rondreizen. U komt op een 'echte' manier in contact met natuur, cultuur en volk.

Baobab.nl - Baobab Reizen actieve en avontuurlijke rondreizen. U komt op een 'echte' manier in contact met natuur, cultuur en volk.


Met de Jong Intra Vakanties kunt u de prachtigste verre reizen maken! Thailand, Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Mozambique, Mauritius, Maleisië, Borneo, Indonesië, China, Australië en Nieuw-Zeeland zijn al jaren topbestemmingen van de Jong Intra Vakanties.

De Jong Intra - De prachtigste verre reizen naar onder andere Amerika, Cambodja, Thailand, Zuid-Afrika, Kenia, Mauritius, Maleisie, Indonesie, China, Australie en Nieuw-Zeeland.

Fox Groepsrondreizen: FOX Vakanties ......dé verre reizen touroperator!

Fox Vakanties - Dé verre reizen touroperator! De groepsrondreizen van Fox Vakanties zijn geschikt voor zowel samenreizenden als alleengaanden, van jong tot oud.

Groepsreizen met cultuur en avontuur

Koning Aap - Groepsreizen, individuele reizen en familiereizen met cultuur én avontuur. Bovendien biedt Koning Aap ook hele mooie festivalreizen en pioniersreizen aan!

Altijd al een verre reis willen maken? Groepsreizen, individuele rondreizen en flydrives!

Kras - Altijd al een verre reis willen maken? Kras heeft een groot aanbod groepsreizen, individuele rondreizen en flydrives!


Riksjakids.nl - Verre reizen met kinderen

Riksjakids - Bij Riksjakids boek je een individuele reis die leuk is voor het hele gezin. Vaak is de lokale bevolking dol op kinderen en ontstaat er snel, spontaan contact.

Met Summum ziet u alle hoogtepunten van een land en méér. Alle reizen hebben een uniek Summum Moment, een bezienswaardigheid of belevenis die u alleen met ons meemaakt. Reizen met Summum.nl staat voor zorgeloos genieten, comfortabel slapen en meer zien. En dat voor de laagste prijs.

Summum.nl - Een verre reis maken, nieuwe culturen ontdekken, optimaal genieten van alles wat de wereld te bieden heeft? Met Summum ziet u alle hoogtepunten van een land.


Kruger Park, Zuid Afrika Kruger National Park, Zuid AfrikaRegio's in Azie
Azie is het grootste werelddeel ter wereld, en bedekt bijna 30% van de totale landoppervlakte. Meer dan 60% van de totale wereldbevolking woont in Azie.

Noord-Azie
Deze term wordt bijna nooit gebruikt door geografen en refereert meestal aan het Aziatische gedeelte van Rusland, ook wel bekend als Siberië en het Russische Verre Oosten. Soms worden ook de noordelijke delen van andere Aziatische landen zoals Kazachstan hieronder gerekend.

Centraal-Azie
Midden in de landmassa van Azie, omgeven door hoge bergketens en oneindige woestijnen, ligt een onbekend, maar cultureel, historisch en landschappelijk rijk gebied; Centraal-Azie. Dit omvat de vroegere Sovjetstaten Oezbekistan, Kirgizstan, Kazachstan, Turkmenistan en Tajikistan. Afghanistan, Mongolië, en de westelijke regio's van China worden hier soms ook onder ingedeeld.
    meer mongolie
    meer tadjikistan
    meer turkmenistan

Centraal-Azie is een groot gebied met een gevarieerde geografie, waaronder hoge bergpassen en gebergtes (Tiensjan), uitgestrekte woestijnen (Karakum, Kyzylkum, Taklamakan) en met name uitgestrekte boomloze grassteppes. Het grootste deel van het land van Centraal-Azie is te droog of te ruig om er landbouw te kunnen bedrijven.

In Turkmenistan en met name Oezbekistan vindt u schitterende zijderoutesteden als Khiva, Buchara, Samarkand, Merv en Konya Urgench. Op de vele paleizen, medressen en moskeeën duizelt het van de mozaïeken, arabesken en weerspiegelende turquoise koepels. De natuurliefhebber komt aan zijn trekken in het wonderschone Kirgizstan, een land vol groene valleien, blauwe meren en besneeuwde bergen, slechts bevolkt door nomaden die in hun karakteristieke yurts leven. Grootster en uitgestrekter zijn de vlaktes van Kazachstan. En wat kan er imposanter zijn dan een tocht over de Pamir Highway door Tajikistan? Reizen naar en in deze landen is echter niet makkelijk. De oude sovjetmentaliteit en bureaucratie overheerst, er zijn vele permits en uitnodiginsgbrieven nodig om überhaupt een visum te krijgen.

Oost-Azie
Normaal gesproken worden met Oost-Azie de Pacifische eilanden van Taiwan en Japan bedoeld, Noord- en Zuid-Korea op het Koreaans schiereiland, China, en soms worden ook Mongolië en Vietnam bij deze regio ingedeeld.
    meer china
    meer japan

Zuidoost-Azie
Zuidoost-Azie is een subregio van Azie. Het bestaat uit een deel vasteland (een schiereiland) en vele duizenden eilanden. Normaal gesproken worden met Zuidoost-Azie Malakka, het schiereiland bedoeld, Indochina en de Indische Archipel, een eilandengroep tussen de Indische- en Grote Oceaan. Op het vasteland van Zuidoost-Azie liggen de landen Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Op de eilanden van Zuidoost-Azie liggen de landen Maleisie, de Filipijnen, Singapore, Indonesie, Brunei en Oost-Timor.
    meer cambodja
    meer indonesie
    meer laos
    meer maleisie
    meer thailand
    meer vietnam

Zuid-Azie
Zuid-Azie of Zuidelijk Azie beslaat ongeveer 10% van het gehele continent Azie. Zuid-Azie is een van de armste regio's in de wereld waar ruim 20% van de wereldbevolking leeft. Zuid-Azie of Zuidelijk Azie wordt in het noorden door bergen afgescheiden van de rest van Azie. Het wordt soms ook als het Indische subcontinent aangeduid. Normaal gesproken wordt met Zuid-Azie de volgende gebieden bedoeld:

Op het vasteland van Zuid-Azie liggen de landen India, Pakistan, Nepal, Bhutan en Bangladesh. In de Indische Oceaan liggen de landen Sri Lanka en de Maldiven. Hoewel Tibet onderdeel is van de Volksrepubliek China, wordt het om culturele redenen ook soms tot Zuid-Azie gerekend.
    meer bhutan
    meer india

Zuidwest-Azie
Zuidwest-Azie, ook wel West-Azie genoemd, wordt vaak aangeduid met de term Midden-Oosten of het Nabije Oosten, die beiden hun plaats ten op zichte van Europa beschrijven in plaats van hun positie binnen Azie. In tegenstelling tot het Midden-Oosten, dat een vaag bepaalde regio is die meestal ook delen van Noord-Afrika (als Egypte) omvat, is Zuidwest-Azie puur een geografische naam die het zuidwesten van Azie omvat. Normaal gesproken worden met Zuidwest-Azie de volgende gebieden bedoeld: Anatolië (Klein-Azie), het Aziatische deel van Turkije, het eiland Cyprus in de Middellandse Zee, de Levant ook wel het Nabije Oosten, waarvan Syrië, Israël, Jordanië, Libanon en Irak deel uitmaken, het Arabisch Schiereiland, waarvan Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Qatar, Oman, Jemen en Koeweit deel uitmaken, de Kaukasus regio, waarvan Georgië, Azerbeidzjan en Armenië deel uitmaken, het Hoogland van Iran, waarop Iran en delen van andere landen liggen en de Sinaï.

Verre Oosten
Met het Verre Oosten wordt vaak de combinatie van Zuid-Azie, Oost-Azie en Zuidoost-Azie bedoeld, gecombineerd met het oostelijke gedeelte van Rusland aan de Grote Oceaan (het Russische Verre Oosten).
   Top 10   Handige links
   Vakantietips   Accommodaties   Reizen A-Z   Sportreizen


   Landen   Steden


Quick links: all inclusives - autoverhuur - brochures - bungalows - campings - disneyland - fietsvakantie - hotels - huwelijksreizen - kerstvakanties - lastminutes - marathonreizen - paardrijvakanties - reisorganisaties - stedentrips - verre reizen - vliegtickets - wintersport - zeilvakanties - zonvakanties  Landen: argentinie - aruba - australie - belgie - bonaire - brazilie - bulgarije - canada - china - cuba - curacao - cyprus - denemarken - dominicaanse republiek - dubai - duitsland - egypte - engeland - finland - frankrijk - griekenland - hongarije - ierland - ijsland - india - indonesie - italie - kroatie - maleisie - marokko - mexico - nederland - nieuw-zeeland - noorwegen - oostenrijk - polen - portugal - schotland - spanje - thailand - tsjechie - turkije - usa - zuid-afrika - zwitserland   Steden: amsterdam - antwerpen - athene - bangkok - barcelona- berlijn - brussel - dublin - florence - glasgow - helsinki - istanbul - kopenhagen - kuala lumpur - las vegas - lissabon - londen - madrid - manchester - milaan - moskou - new york - oslo - parijs - praag - rome - stockholm - sydney - venetie - wenen  Websites van Travelto: boekhotel.nl - reishonger.nl - skivakanties-frankrijk - skivakanties-italie - skivakanties-oostenrijk - skivakanties-tsjechie - skivakanties-zwitserland - boekhotel.be - hotstart.be
Help: sitemap - foute info op site? - link toevoegen? - ideeen of tips?   Contact: email ons 

Info: over ons - in de pers - sitemap - contact - adverteren  
Service: link toevoegen - partner worden - linkservice (uniek in Nederland!)
Copyright © 2008 - 2021 Travelto - termen en condities - home

This website is powered by: Expedia is 's werelds grootste online reisbureau en aanbieder van hotelkamers. Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Op Ebookers.nl kan je zelf een stukje vakantie boeken of combineren en zelf samenstellen: goedkope vliegtickets kan je bij verschillende airlines op prijs vergelijken en boeken, een auto huren doe je bij de meest gerenommeerde bedrijven aan de beste prijs! FOX Vakanties ......dé verre reizen touroperator! Budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Een Husk Wintersport boek je al vanaf 59 euro inclusief busreis, accommodatie en skipas! Accorhotels.com, Europees marktleider in de hotellerie, met meer dan 4.000 hotels in 90 landen. Hotels voor iedereen; particulieren en zakelijk, vergaderingen en evenementen. D-reizen.nl - Dezelfde reis voor de laagste prijs Kras biedt stedentrips, vliegtickets en goedkope zonvakanties CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen.