print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs

Leuke verrassingen voor wie terug komt van een lange reis


  vakantienieuws    verrassingen na lange reis 

Leuke verrassingen voor iemand die terug komt van een lange reis

Veel jongeren kiezen ervoor om een lange reis te maken voor, na of tijdens het studeren. Deze reizen zijn vaak om de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en zijn ideale manieren om mooie herinneringen te maken, zelfstandig te leren zijn en even weg te zijn van thuis om jezelf te vinden. Wanneer deze jongeren weer thuis zijn hebben ze mooie verhalen te vertellen en kunnen ze meestal niet wachten tot de volgende vakantie! Om ze toch even in Nederland te houden is het leuk om een verrassing te organiseren. Daarom kijken we in dit artikel naar een aantal verrassingen die je kan organiseren!



Populaire zoektermen

nieuws lange reis thailand amerika backpacken bali

Dit zijn de 3 leukste verrassingen voor reizigers

Hieronder vind je de leukste verrassingen voor iemand die terug komt van een lange reis.

Verwezenlijk de mooiste herinnering

Tijdens de lange reis zijn er vast enorm veel foto's gemaakt en een leuke verrassing is om een van deze foto's te laten afdrukken op een canvas foto. Zo een cadeau is een mooie herinnering aan een lange reis die veel indruk heeft gemaakt. Diegene kan er telkens naar kijken en terugdenken wat hij of zij heeft meegemaakt. Canvas foto's worden vaak gegeven als cadeau wanneer er een levensgebeurtenis is geweest. Denk bijvoorbeeld aan een bruilofts foto op canvas. Voor een lange reis is dit niet anders! Gelukkig is het maken van een canvas foto enorm makkelijk en is het alleen uitzoeken, de foto goed centreren en afdrukken maar!



Stuur een kaartje

Voor familie buiten het gezin of vrienden die wat drukker zijn dan anderen is een kaartje al een super leuke verrassing. Jongeren die lang weg zijn geweest hebben vaak geen post kunnen ontvangen en daarom is een kaart de ideale manier om deze persoon een leuke verrassing te geven. Een kaart maken bij Albelli is makkelijk en snel gedaan door het supermakkelijke programma waarmee je templates en motieven kan kiezen. Je kan eventueel ook een foto toevoegen aan je kaart om het extra persoonlijk te maken!



Maak een fotoalbum

Ook leuk is het laten afdrukken van een fotoalbum voor de reiziger met alle herinneringen van zijn of haar reis. Wanneer de reiziger een wereldreis heeft gemaakt kan je het fotoalbum in landen opdelen of in chronologische volgorde, zodat er een mooi verhaal ontstaat. Van een fotoalbum kan er lange tijd genoten worden en zal de reiziger deze leuke verrassing meenemen tot deze het fotoalbum aan de kleinkinderen kan laten zien. Het maken van een fotoalbum is echter iets meer werk dan het maken van een canvas foto of het kaart maken Albelli, hiervoor moet per foto gepast en gemeten worden of deze op de pagina past en bij elke foto moet er gecheckt worden of deze goed gecentreerd is. Ook kan er tekst bij de foto afgedrukt worden, maar dit is optioneel.

Meer vakantienieuws


   leukste bestemmingen voor je vakantie
   hierom is tenerife het leukste canarische eiland
   reizen met een budget: hoe doe je dat?
   5x gratis in vegas
   netflix streamen
   vakantiecheck auto
   elektrische hybridefiets
   3x op je bucketlist
   tips voor budgetvakanties
   leukste lastminutes
   top 10 accommodaties aan de piste (tirol)
   onmisbare vakantie apps
   meer vakantienieuws