VakantieWegwijzer Fietsvakantie en fietsreizen
Home     sportreizen     fietsvakantie print deze pagina  twitter vakantiewegwijs   Aanbod fietsvakanties


   Fietsbestemmingen


   Fietsen


   Fietsroutes


   Fietsuitrusting   Uitverkoop   Zonvakanties   Thema reizen   Lastminutes   Verre reizen   Auto vakanties   Wintersport   Vliegtickets   Stedentrips   Hotels   Campings   Bungalowparken   Accommodaties   Reisorganisaties


   Sponsor

Fietsvakantie

  informatie   fietsvakantie nederland   fietsvakantie belgie   fietsvakantie luxemburg   fietsvakantie frankrijk   fietsvakantie duitsland   fietsvakantie spanje   fietsvakantie italie   fietsvakantie portugal   fietsvakantie kroatie   fietsvakantie zwitserland   fietsuitrusting   fietsroutes   fietsnieuws   linkoverzicht


De leukste fietsvakanties en fietsreizen!Fietsvakanties worden steeds populairder als vakantiebesteding. En dat is niet zomaar. Fietsvakanties zijn een heerlijke manier om een vrije vakantie te houden, voor jong en oud. U gaat en staat waar u wilt en ziet het landschap op een langzame manier veranderen. Wanneer u iets moois ziet stapt u gewoon even af. Helaas zijn we in Nederland nogal sterk afhankelijk van het weer, waardoor voor een fietsvakantie steeds vaker voor het buitenland wordt gekozen. Er is een groot aanbod aan fietsvakanties naar o.a. Nederland, Belgie, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Portugal, Duitsland en Italie.

Er is een groot aanbod aan fietsvakanties naar o.a. Nederland, Belgie, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Portugal, Duitsland en Italie Fietsen over Europa's mooiste wegen.Fietsen over Europa's mooiste wegen. Lekker de hele dag buiten. Snel genoeg om het Europese landschap te zien veranderen. Langzaam genoeg om elk detail te zien: een mooi landschap, een interessant gebouw, een rustig plekje bij de rivier, aan de voet van een zuid-europese berg. In uw eigen tempo. En aan het einde van de dag in het hotel of op de camping de benen omhoog. Dat is eerlijk verdiend na een dag fietsen.

Op het internet is veel te vinden over fietsen en in het bijzonder fietsvakanties. VakantieWegwijzer.com heeft een overzicht gemaakt van het complete aanbod aan fietsreizen en fietsvakanties.


Nederland fietsland!
Bossen of polders, vlaktes of heuvels, lange- of korte routes, voor ieder wat wils in Nederland. Wist u dat er in Nederland zo'n 20.000km aan fietspaden zijn? Nergens ter wereld ligt er zoveel fietsasfalt als hier! Door zijn afwisselende landschap en deze duizenden kilometers aantrekkelijke paden en wegen is Nederland een fietsland bij uitstek!
   meer fietsvakantie Nederland

Wist u dat er in Nederland zo'n 20.000km aan fietspaden zijn? Nergens ter wereld ligt er zoveel fietsasfalt als hier! Door zijn afwisselende landschap en deze duizenden kilometers aantrekkelijke paden en wegen is Nederland een fietsland bij uitstek!


Belgie fietsvakanties
Fietsen in de Ardennen, in de Belgische Kempen of langs de Belgische kust. Een fietsvakantie in Belgie is afwisselend, veelzijdig en uiteraard makkelijk te bereiken met de auto. Een heerlijk fietsarrangement of bijzondere fietsvakantie in de Belgie begint op VakantieWegwijzer.com Wij hebben een groot aanbod aan fietsreizen, fietsroutes en fietstochten. Een heerlijk fietsweekend of zomaar een paar dagen tussendoor fietsen in het prachtige Belgische landschap. We wensen u alvast veel fietsplezier!
   meer fietsvakantie Belgie


Luxemburg klein maar afwisselend fietsland!
Het kleine Luxemburg is een uitstekende bestemming voor wie niet te ver van huis op vakantie wilt gaan. Door het mooie natuurschoon is het een ideaal land voor een wandel- of fietsvakantie. Je fietst er in enkele dagen makkelijk doorheen, maar je hebt ook zeker de mogelijkheid om je hele vakantie mooie fietstochten te maken, zonder dat je steeds weer dezelfde wegen gebruikt.

Grof ingedeeld bestaat Luxemburg uit twee gedeelten: in het noorden de Oesling en in het zuiden het Gutland. De Oesling vormt de overgang tussen de Ardennen enerzijds en de Eifel anderzijds. Het landschap van de Oesling is zeer afwisselend. bossen, meren, riviertjes, kastelen, en zelfs wijngaarden. Het Müllerthal wordt zelfs klein Zwitserland genoemd, omdat het wel wat weg heeft van een echt berglandschap.
   meer fietsvakantie Luxemburg

Het Müllerthal wordt zelfs Klein Zwitserland genoemd, omdat het wel wat weg heeft van een echt berglandschap. Fietsen in Spanje betekent fietsen langs de Costa Blancas, in Valencia, rond Barcelona en Zuid-Catalonië.


Spanje fietsvakanties
Fietsen in Spanje betekent fietsen langs de Costa Blancas, in Valencia, rond Barcelona en Zuid-Catalonië. Of een fietvakantie naar Mallorca of Andalusië. Spanje is een prachtig fietsland: er zijn fraaie landschappen, afwisselend natuur en interessante cultuur en geschiedenis. VakantieWegwijzer.com geeft tal van mogelijkheden voor een schitterende fietstocht door het veelzijdige Spanje met een schat aan natuurschoon, een rijke geschiedenis en temperamentvolle inwoners!
   meer fietsvakantie Spanje


Duitsland fietsvakanties
Fietsvakanties en fietsen in Duitsland: Verken de rust, ruimte en bezienswaardigheden van het Duitse platteland. Hoe kan dat beter dan op de fiets?! Duitsland is erg geschikt voor mooie fietsvakanties. De rustige, bijna altijd geasfalteerde, plattelandsweggetjes kronkelen door de landerijen, bossen, langs rivieren, door dorpen, stadjes en kastelen, zo merkt u dat fietsen in Duitsland prima gaat. Maar niet alleen het Duitse platteland is een aanrader, u kunt ook een leuke fietsvakantie in en rond Berlijn houden. Het is daarom niet zo gek dat er veel aanbieders van fietsvakanties en fietstrektochten in Duitsland zijn.
   meer fietsvakantie Duitsland

Fietsvakanties en fietsen in Duitsland: Verken de rust, ruimte en bezienswaardigheden van het Duitse platteland. Hoe kan dat beter dan op de fiets?! Duitsland is erg geschikt voor mooie fietsvakanties.Portugal fietsvakanties
Portugal biedt de fietser uitstekende mogelijkheden wat betreft landschap en klimaat evenals mensen en cultuur. U kunt ervoor kiezen de bergen van de Sera da Estrela in te trekken of door het zomers bloedhete, maar relatief vlakke zuiden te gaan. Over het algemeen genomen geldt meestal dat u over rustige wegen door prachtige natuur fietst. U komt ook door vele oude dorpen, in het noorden gekenmerkt door een schilderachtige schoonheid en in het zuiden door schitterend wit. Er zijn fraaie steden, een prachtige natuur en de bevolking is hartelijk.
   meer fietsvakantie Portugal


Frankrijk fietsvakanties - Vive la France!
Voor veel Nederlanders is Frankrijk hét vakantieland, zeker ook voor fietsers. Frankrijk, Weinig landen zijn zo gevarieerd als Frankrijk: er zijn bergen, vlaktes, strand, bossen, natuur, cultuur. Er is eeuwige sneeuw in de Alpen, prachtige lavendelvelden in de Provence, de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee, gezellige dorpjes en een lekkere keuken. Frankrijk en fietsen, de ideale combinatie voor een geweldige fietsvakantie!
   meer fietsvakantie Frankrijk

Frankrijk fietsvakanties - Vive la France! Frankrijk en fietsen, de ideale combinatie voor een geweldige fietsvakantie!Italie fietsvakanties - La vita è bella!
En in Italië is het leven nóg mooier. Kunt u ook zo genieten van een eenvoudige cappuccino, een gezellige piazza of zomaar een verlaten straatje in een klein dorpje? Italië is een prachtig land om met de fiets te doorkruisen. Fiets door gezellige dorpjes, door het landschap van Toscane en Umbrië, op het eiland Sardinië of door Rome. Een fietsvakantie in Italië is er een om nooit te vergeten!
   meer fietsvakantie Italie


Fietsuitrusting
Als u op een fietsvakantie gaat, heeft u met veel zaken rekening te houden. Juiste kleding voor ieder weertype, goede kaarten, plakspullen en eventueel kampeermateriaal. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de standaard fietsuitrusting voor op fietsvakantie.
   meer fietsuitrusting


Fietsroutes
Op internet zijn steeds meer fietsrouteplanners te vinden. Fietsroutes voor in Nederland, maar zeker ook voor in het buitenland. Wij hebben het aanbod aan fietskaarten en fietsroutes voor u verzameld op de speciale fietsroutes-pagina.

U kunt zelf uw fietsvakantie plannen, dus zelf de routes bedenken en overnachtingen boeken. Er zijn ook diverse reisorganisaties voor fietsvakanties die dit alles uit handen nemen. Zij bieden standaard-fietsreizen aan, zowel op individuele basis als groepsreizen. Ze staan verzameld op fietsvakanties.net.
   meer fietsroutes


Aanbieders fietsvakanties
Hieronder vindt u de beste aanbieders van fietsvakanties. Klik op het logo of de titel van de betreffende aanbieder om naar de website te gaan en het fiets- en vakantieaanbod te bekijken.

De Jong Intra fietsvakanties

De Jong Intra fietsvakanties - De Jong Intra biedt een groot aantal actieve vakanties aan. Van dichtbij huis tot ver weg, van relax tot heel aktief. Individueel of met de bus.


Djoser.nl fietvakanties

Djoser.nl fietvakanties - Met Djoser wandelt en fietst u door prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaart u de cultuur van een land van zeer dichtbij.

Eurocamp.nl vakantie per fiets

Eurocamp.nl vakantie per fiets - Zin in een actieve fietsvakantie? Bij Eurocamp Enjoy kunt u het helemaal zelf invullen. Groot aanbod aan fietsvakanties.

Fiets-fun.nl

Fiets-fun.nl - De ideale fietsvakantie (of fiets-kampeer arrangementen) in Frankrijk, ItaliŽ, Denemarken, Spanje, Duitsland, BelgiŽ, Nederland en IndonesiŽ.

TUI.nl

TUI.nl - Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een van de fietsvakanties van TUI. Georganiseerde fietstochten, van hotel naar hotel of camping naar camping.

Sawadee fietsreizen

Sawadee fietsreizen - Avontuurlijke fietsreizen binnen en buiten Europa voor stellen, singles en families. Door de Balkan, RoemeniŽ, Frankrijk of Portugal.

Fietsreizen van SNP

Fietsreizen van SNP - Een programma met fietsvakanties voor iedereen, bijna overal ter wereld. Voor familie en vrienden, van pasgetrouwden tot solisten.

Eye4Cycling, bijzondere fietsvakanties

Eye4Cycling, bijzondere fietsvakanties - Geheel verzorgde fietsvakanties in Noord-MacedoniŽ, Noord-Griekenland, Spanje (Ibiza en AndalusiŽ) en de zuidwestkust van Turkije.

Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen - Eigen-Wijze Reizen is al ruim 30 jaar specialist in volledig verzorgde individuele fietsvakanties over de hele wereld.

Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen - Een ruim aanbod van verschillende soorten fietsreizen. Actieve, kleinschalige reizen binnen en buiten Europa.

OAD Fietsvakanties

OAD Fietsvakanties - Kies voor een fietsvakantie incl. busreis en ervaren begeleider of individuele fietsvakantie waarbij u op eigen gelegenheid naar uw bestemming rijdt.

Baja Bikes

Baja Bikes - Ontdek meer dan 175 wereldsteden op 2 wielen. De leukste fietstours met Nederlandse gids. Of losse fietsverhuur.

Fietsreizen van Flextravel

Flextravel - Actieve reizigers ontdekken de Azoren door een fietsvakantie op S„o Miquel, een van de 9 schatten in de Atlantische oceaan (dit is een pittige fietstocht).

Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl - Fietsvakanties in ingerichte tenten (van camping naar camping met bagagevervoer), groepsreizen voor kinderen (met eigen tent) en hotelvakanties in Nederland en Europa.

Fital.nl - fietsvakantie specialist

Fital.nl - fietsvakantie specialist - De FitŠl fietsvakanties zijn er voor iedereen die onbezorgd en goed verzorgd met een fietsbus, cruiseschip of eigen auto op fietsvakantie wil.

Fietsreizen van

Goed Idee - Fietsvakanties in het Zwarte Woud en Rijndal zijn enorm populair. Groene heuvels, ongerepte natuur, hofboerderijen en authentieke vakwerkstadjes.

BBI Travel fietsrondreis

BBI Travel - Fietsrondreis in Ierland langs mooie kusttrajecten en door een rustig heuvellandschap: individuele rondreis met bagagevervoer, verblijf in goede B&Bís.

Cycletours.nl

Cycletours.nl - Cycletours is al meer dan 25 jaar dé specialist en marktleider op het gebied van fietsvakanties met het grootste aanbod van verrassend verzorgde fietsreizen.

NoSun - mountainbiken in Noorwegen

NoSun.nl - mountainbiken in Noorwegen - Reis per trein van Oslo naar het moderne bergdorpje Geilo. Geilo is het perfecte startpunt voor ruige fietstochten door de unieke natuurgebieden.

   meer fietsvakantie Nederland
   meer fietsvakantie Belgie
   meer fietsvakantie Luxemburg
   meer fietsvakantie Frankrijk
   meer fietsvakantie Duitsland
   meer fietsvakantie Spanje
   meer fietsvakantie Italie
   meer fietsvakantie Portugal


   Top 5 fietsvakanties


   Fietsgidsen   Handige links   Vakantietips   Accommodaties   Reizen A-Z   Sportreizen


   Landen   Steden


Quick links: all inclusives - autoverhuur - brochures - bungalows - campings - disneyland - fietsvakantie - hotels - huwelijksreizen - kerstvakanties - lastminutes - marathonreizen - paardrijvakanties - reisorganisaties - stedentrips - verre reizen - vliegtickets - wintersport - zeilvakanties - zonvakanties  Landen: argentinie - aruba - australie - belgie - bonaire - brazilie - bulgarije - canada - china - cuba - curacao - cyprus - denemarken - dominicaanse republiek - dubai - duitsland - egypte - engeland - finland - frankrijk - griekenland - hongarije - ierland - ijsland - india - indonesie - italie - kroatie - maleisie - marokko - mexico - nederland - nieuw-zeeland - noorwegen - oostenrijk - polen - portugal - schotland - spanje - thailand - tsjechie - turkije - usa - zuid-afrika - zwitserland   Steden: amsterdam - antwerpen - athene - bangkok - barcelona- berlijn - brussel - dublin - florence - glasgow - helsinki - istanbul - kopenhagen - kuala lumpur - las vegas - lissabon - londen - madrid - manchester - milaan - moskou - new york - oslo - parijs - praag - rome - stockholm - sydney - venetie - wenen  Websites van Travelto: boekhotel.nl - reishonger.nl - skivakanties-frankrijk - skivakanties-italie - skivakanties-oostenrijk - skivakanties-tsjechie - skivakanties-zwitserland - boekhotel.be - hotstart.be
Help: sitemap - foute info op site? - link toevoegen? - ideeen of tips?   Contact: email ons 

Info: over ons - in de pers - sitemap - contact - adverteren  
Service: link toevoegen - partner worden - linkservice (uniek in Nederland!)
Copyright © 2008 - 2021 Travelto - termen en condities - home

This website is powered by: Expedia is 's werelds grootste online reisbureau en aanbieder van hotelkamers. Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Op Ebookers.nl kan je zelf een stukje vakantie boeken of combineren en zelf samenstellen: goedkope vliegtickets kan je bij verschillende airlines op prijs vergelijken en boeken, een auto huren doe je bij de meest gerenommeerde bedrijven aan de beste prijs! FOX Vakanties ......dť verre reizen touroperator! Budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Een Husk Wintersport boek je al vanaf 59 euro inclusief busreis, accommodatie en skipas! Accorhotels.com, Europees marktleider in de hotellerie, met meer dan 4.000 hotels in 90 landen. Hotels voor iedereen; particulieren en zakelijk, vergaderingen en evenementen. D-reizen.nl - Dezelfde reis voor de laagste prijs Kras biedt stedentrips, vliegtickets en goedkope zonvakanties CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen.