print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs

De beste bestemmingen om met je vrouw te bezoeken


  vakantienieuws    beste romantische bestemmingen 

De beste romantische bestemmingen

Misschien heb je als vrijgezel al veel plaatsen bezocht en dacht je dat het de beste en leukste was. Maar een tripje voor twee vereist vaak net wat andere zaken om rekening mee te houden. Aangezien er niets gaat boven een vakantie met degene met wie je de rest van je leven dromen wilt delen, tippen wij een paar heel mooie bestemmingen!

Is het haar verjaardag? Een huwelijksreis? Of een time out voor twee? En je vraagt je af over een geschikte cadeautjes voor dames? Maak je geen zorgen; dit artikel bevat bestemmingen waar je je vrouw gerust mee naartoe kunt nemen.



Populaire zoektermen

nieuws safari parijs zuid-afrika huwelijksreizen griekenland venetie

De beste bestemmingen om om met je vrouw te bezoeken

Hieronder vind je de 4 beste bestemmingen om je vrouw mee naartoe te nemen!

Parijs, Frankrijk

Een romantische vakantie is niet compleet zonder een bezoek aan de lichtstad. Het is de hoofdstad van Frankrijk; er zijn vele redenen waarom de meeste paren de sfeer ervan opzoeken. In deze stad zul je sterk worden aangetrokken door de idyllische cafés, de geur van versgebakken voedsel en de beeldschone geplaveide straten.

Tijdens jullie verblijf kun je ook verschillende emblematische plaatsen vol liefde verkennen, zoals de Eiffeltoren en de Pont des Arts-brug aan de rand van de Notre Dame. Ze hebben veel romantische locaties. Je kunt naar een Airbnb gaan. Als dat nog niet genoeg is, kun je wat dieper in de buidel tasten en de bekende comfortabele en verfijnde resorts boeken.

Parijs - stad van de liefde

Santorini, Griekenland

Het is een van de beroemdste bestemmingen voor stellen; Santorini staat bovenaan de hitlijsten van de mooiste Griekse eilanden. De plaats vereist wat vlieguren maar dit alles zal niet tevergeefs zijn want de plaats is alles waard. De plaats zal je verkoelen met zijn briesje van de waterhaven. Bovendien biedt de plaats een landschap van oranje, roze en gouden zonsondergangen die vanuit de stad Oia kunnen worden gezien. Jij en je vrouw zullen niet in deze stad zijn, want veel mensen bezoeken de plaats ondanks de tijd van het jaar.

Sabi Sands Wildreservaat, Zuid-Afrika

Een safaririt in Zuid-Afrika is iets wat geen koppel mag missen. Rijden in het park is zo goed als het kan en er is niemand geschikter om je te begeleiden dan je vrouw. Veel mannen beschouwen de highlights van zo'n safari als de perfecte cadeautjes voor dames, waar ze het uitgestrekte wonder van de Afrikaanse savanne ervaren.

Wanneer je deze plaats bezoekt, zijn jullie niet beperkt, want je kunt zelf rijden in het Kruger National Park. Beter nog, je kunt kiezen voor een romantisch alternatief. Boek je verblijf in de Game Lodge waar je zult genieten van onvoorstelbare luxe resort diensten.

De resorts zijn zo opgezet dat jullie 's morgens wakker worden met een prachtig uitzicht op wilde dieren als giraffen en zebra's. 's Avonds kun je een ritje maken terwijl jullie de grote 5 van het dierenrijk zien.

safari Zuid-Afrika giraffe

Venetië, Italië

Als je Italië bezoekt, is er een gezegde dat je of van Venetië houdt of het haat. Als je vlindergevoelens hebt, zal dit gebied wegzwermen. Er zijn minder wegen dan kanalen in de stad van het water. Wanneer je de romantische bruggen oversteekt, vergeet dan niet de Rialtobrug te bezoeken, die bol staat van de vriendelijke Italiaanse filosofie.

Rialtobrug Venetie

Conclusie

De lucht is vol liefde, en de wereld heeft vele mooie bestemmingen om je vrouw mee naar toe te nemen. Wat de gelegenheid ook is, er is een plek die jullie zal bevallen en die je bezoek de moeite waard maakt.

Meer vakantienieuws


   leukste bestemmingen voor je vakantie
   hierom is tenerife het leukste canarische eiland
   reizen met een budget: hoe doe je dat?
   5x gratis in vegas
   netflix streamen
   vakantiecheck auto
   elektrische hybridefiets
   3x op je bucketlist
   tips voor budgetvakanties
   leukste lastminutes
   top 10 accommodaties aan de piste (tirol)
   onmisbare vakantie apps
   meer vakantienieuws